Pain.

Okei, her sitter jeg, alene. på et grupperom. Og tenker at det er ingen som vil ha noe med meg å gjøre. Stemmer det, eller er jeg bare paranoid? Jeg stemmer for begge. 

 

Jeg er utslitt og lei av alt. Har magesmerter og aner ikke hva det kommer av, i tillegg la jeg merke til i morges at jeg har rød/lilla prikker både over og under øynene, og pappa sa at hvis ikke smertene forsvinner, må jeg til legen.. yay.

 

Overalt jeg snur meg, er det drama overalt. Hvis en dag går supert og livet kanskje gir mening til å leve fullt ut, så kan du ta deg fa*n på at det snur seg med en gang.. Kanskje alt ville vært bedre hvis jeg aldri var her? * whine*

Litt Emo snakk kanskje? Samme det. Jeg er møkklei. Håper bare ting går litt bedre etterhvert..

Skulle ønske at folk var de samme som før. I miss you all.

 


Hope is all I've got.

 

- Savner dere folk, dere en gang hadde god kontakt med?

- Har dere slike EMO dager?

 

Loff over og UT!

- Sookie ~ 


6 kommentarer

Ann Therese

10.05.2011 kl.15:00

Har dårlige dager med ikke EMO dager x)

Ingvild Pingvin

10.05.2011 kl.20:45

Solveig, tonge daga e alltid de værste, og det e dæffør vekti og ta vare på de gode. uansett. Uansett kor få og kortvarig de e, e det de man skal passe på, og ta vare på. Det som hold oss gåanes e fremtida, dagen imårra.

Alle førandre sæ, og det e vanskelig vest man ikke finn en plass og passe inn med engång. Men æ trur alle gjør det en gång og det e den dagen man skal se fram tel. æ førstår det e vanskelig, men det e vekti og ikke gje opp, uansett. sjøll kor stort det hulle e i hjerte ditt, i magen eller alle de tunge tankan du har, ikke gje opp. den tunge ekle følelsen, vil en gång førsvinne, æ love dæ. Det e mange som bryr sæ om dæ, sjøll om det vanskelig før alle å vise det.

<3

Kamilla

10.05.2011 kl.22:04

Som Pingvild sa. :)

En mann i skokgen

11.05.2011 kl.09:41

http://www.youtube.com/watch?v=KjGfgV7rJHI <---- CheerYouUpSang :))

En mann i skogen*

11.05.2011 kl.09:42

fml

Sookie ~

11.05.2011 kl.09:43

:')

Skriv en ny kommentar

Sookie ~

Sookie ~

23, Andøy

Rar men livlig Jente på 23 år, blogger om det som faller meg inn i hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits