Gjesteinnlegg til Solveig

Hello alle sammen!

Solveig du er nå ei smart jente som oppretter en blogg og ikke aner hvor du endrer passord, men men, er vel ikke det jeg hadde tenkt å blogge om her, det at Solveig er smart kan du få blogge om selv XD.. ANYWAYS..

 

Ja GRATULERE MED OVERSTÅTT 18 ÅRS DAG! har sagt det før men følte for å si det igjen, nå kan du drikke (LÅVLIG), ta lappen, komme deg inn på 18 års grense steder og bare kose deg, misunner deg for er enda LEEENGE til jeg blir 18, er i oktober da, men for meg er det lenge å vente!

 

Synes jeg ble litt selvopptatt her.. ha-ha

Har så mye minner at jeg ikke engang vet hvor jeg skal starte; må vel ta den du bestandig minner meg på, den med babyborn grøten x) Er såååå lei den historien, men er det snakk om grøt eller dukker så kommer du med den historien, men ler nesten hver gang!

Så har du når du brukte å være på besøk nesten hver dag å vi var ute å vandret i gatene, eller det var vel bare den ene gaten vi vandret i, frem og tilbake! gult hus! xD

Åsså hver gang jeg øvelseskjører å vi kjører fordi det huse hvor du sto å hoppet for å få sett inn i vinduet til han du vet, ler jeg for meg selv! åsså kom han faren når du sto å hoppa der,  å han bare; ehhmm, var det noe du ville? x)

Masse andre minner også.. filmkvelder, overnattinger, campingvogna, bilturan, photoshootan og masse annet, du vet selv alle minnene.

 

Må vel også nevne at jeg er der for deg om du vil prate, det virker kanskje ikke sånn for øyeblikket, men er nå der, om du velger å bry deg om det eller ikke, så er jeg nå der! :) im sick off all this fucked up mess!who would settle for normal when you can be like this! this is tha shit fo shizzle! (noe sånt XD)

GLA I DEG :) <3 HILSEN ANNTHERESE (ANNTHERESELARSN.BLOGG.NO)

BLOGGES ;**

Én kommentar

Sookie ~

05.06.2011 kl.02:32

Å herreguuuud!

Masse minner, jeg ALDRI ville byttet bort mot noe!

Du er ikke alene om å være lei denne forvirringen, og jeg vil helst bare glemme alt tullet!

Jeg er kjempe glad i deg og er her for deg også <3

Skriv en ny kommentar

Sookie ~

Sookie ~

23, Andøy

Rar men livlig Jente på 23 år, blogger om det som faller meg inn i hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits